Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 130 g di semolino di grano
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1h
Risotto alla parmigiana
30min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Gnocchetti de gris
30min
Budino al semolino e uvetta
1h 30min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Pancotto
30min
Riso e porri
30min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Vellutata di patate e robiola
45min