Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 130 g di semolino di grano
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baita
45 Min
Vellutata di porri
40min
Salsa alle mele
20min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Pastaragia
25 min
Budino di semolino
3h 5min
Budino al semolino e uvetta
1 Std. 30 Min
Polenta
1 Std.
Minestra di castagne
1h 40min
Pancotto
30 Min
Riso e porri
30 Min