Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2377 kJ / 568 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 668 mg
Alternatif tarifler
Shrimp Scampi
40 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Tortilla Soup
25 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Carnitas
50 min
Sangria
10min
Holiday Stuffing
1h