![Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/806C2439-46D7-4467-8493-BC1783A4CC5D/Derivates/1065a4ef-e5af-4e5f-9ed9-df0e079ac06b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2377 kJ / 568 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 668 mg
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Wild Rice Pork Pilaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2h 15min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Chicken Stroganoff Soup
55 dk
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min