![Chicken in Huitlacoche Sauce Chicken in Huitlacoche Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/364471d1-7b2f-4e00-a2c7-a66c7e33a567/Derivates/4bc5b739-fd80-4895-8194-2bf8ef3366a5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 chicken thighs, skinless, bone in
- ground black pepper, to taste
- 1 garlic clove
-
500
g huitlacoche (see tip)
veya 500 g fresh portobello mushrooms, sliced - 160 g tomatoes, cut in pieces
- 75 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 10 g fresh green chillies
- 100 g white wine
- 500 g water
- ½ tsp sugar
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1747 kJ / 416 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min