Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1885 kJ / 450 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h