Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Cashew pouring cream
35 min
Fresh fennel salad
10min
Steamed Green Beans
30 min
Creamed spinach
15 Min
Cooking potatoes
45 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min