Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein, längs halbiert
- 400 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 6 EL Olivenöl
- 2 EL Sesam, geschält
- 2 EL Sesam, dunkel
- 1 EL Kreuzkümmelsamen
- 2 TL Salz
- 30 g glatte Petersilie, abgezupft
- 20 g Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 200 g Gurken, mini, Bio, entkernt, in Stücken
- 1 rote Spitzpaprika, in Stücken
- 3 EL Granatapfelsirup
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Schmand
- 15 g Zitronensaft
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Bulgursalat - Kısır
1h
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Koriander Chutney
5min
Tabouleh
15min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40 Min
Bulgur-Auflauf
1h 20min