Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g Sesam, geschält
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Sumach
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Rotweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 1100 g Wasser
- 20 g Grenadinesirup
- 1 ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
- 150 g Bulgur, grob
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zimt
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
- 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2411 kJ / 575 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1u.
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1u.
Couscous-Tahin-Bowl
35 min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min