Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g Sesam, geschält
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Sumach
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Rotweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 1100 g Wasser
- 20 g Grenadinesirup
- 1 ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
- 150 g Bulgur, grob
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zimt
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
- 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2411 kJ / 575 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Auberginen-Bulgur-Salat
1h 30min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30p
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Feldsalat mit Linsen
2 Std. 15 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35p
Tabouleh
15p
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35p