Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Dinkelmehl Type 630
Hauptteig
- 200 g Weizenkörner
- 175 g Wasser, kalt
- 120 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 5 g frische Hefe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 110 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1óra 30p
Bierbrot
2 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Dunkles Landbrot
4óra
Oberländer
14h 30min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Graubrot
2 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Schweizer Bauernbrot
7h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min