Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Dinkelmehl Type 630
Hauptteig
- 200 g Weizenkörner
- 175 g Wasser, kalt
- 120 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 5 g frische Hefe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 110 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Dunkles Landbrot
3h
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Baguette Rustica
4h 20min
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Dunkles Landbrot
4h
Bierbrot
2 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2u. 20min
Schweizer Bauernbrot
7h
Kommissbrot
15h 30min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min