Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß
- 150 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 270 g Buttermilch, kalt
- 5 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 2 ½ TL Salz (10 g)
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kümmel, ganz
- 100 g Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Bierbrot
2 Std.
Bergisches Urbrot
17 godz.
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Oberländer
14h 30min
Buttermilchbrot
18h
Bauernbrot
2h 20min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Schweizer Bauernbrot
7h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min