Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß
- 150 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 270 g Buttermilch, kalt
- 5 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 2 ½ TL Salz (10 g)
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kümmel, ganz
- 100 g Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35 min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Fougasse
14 Std. 30 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Dunkles Landbrot
4 Std.
Oberländer
14 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Röggelchen für Halven Hahn
1 godz. 35 min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Baguette Rustica
4h 20min