Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gerste
- 100 g Dinkel
- 320 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Balsamico, dunkel
- 100 g Wasser, lauwarm
- 250 g Malzbier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Bierbrot
2 godz.
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
3h
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Graubrot
2 godz.
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Sesambrot
2 godz.