Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z.B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 550 g Wasser
- 15 g Apfelessig
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2050 kJ / 489 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Vollkorneck
20h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Roggenbrötchen mit Espresso
2 Std.
Dunkles Landbrot
4 Std.
Bergisches Urbrot
17h
Roggenmischbrot
1h 15min
Skandinavisches Roggenbrot
27 godz.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 godz. 45 min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15 min
Baguette Rustica
4sa 20 dk