Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z.B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 550 g Wasser
- 15 g Apfelessig
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2050 kJ / 489 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bergisches Urbrot
17h
Astra-Schrippen
2u. 50min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Dunkles Landbrot
4h
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Kommissbrot
15h 30min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min