Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
- Butter zum Einfetten
- 400 g Weizen
- 250 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Balsamico, dunkel
- 2 geh. TL Salz
- 1 TL Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 650 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 5.5 g
Alternatif tarifler
Dunkles Landbrot
3 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Dunkles Landbrot
4u.
Sesambrot
2 godz.
Prötzeler Roggenbrot
1sa 20 dk
Schwarzbrot
3 Std.
Vollwertbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Dinkelkruste
2ωρ. 20 λεπτ.