Cihazlar ve Aksesuarlar
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
18 Scheiben
Malzemeler
-
Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs550 g
-
Butter zum Einfetten
-
Weizen400 g
-
Roggen250 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Salz2 geh. TL
-
Honig1 TL
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Protein
5 g
Kalori
650 kJ /
183 kcal
Yağ
4 g
Lif
5.5 g
Karbonhidrat
24 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Rock deinen Ofen!
24 Tarif
Almanya
Almanya
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dunkles Landbrot
3hod.
Sesambrot
2hod.
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Weizen-Dinkel-Brot
1hod. 30min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min.
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min.
Dinkel-Körner-Brot
2hod. 50min.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min.
Körnerbrot
1hod. 40min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Dinkelkruste
2hod. 20min.