Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
- Butter zum Einfetten
- 400 g Weizen
- 250 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Balsamico, dunkel
- 2 geh. TL Salz
- 1 TL Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 650 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 5.5 g
Alternatif tarifler
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Sesambrot
2 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
3h
Sportler-Brot
3h 50min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
4h
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Schwarzbrot
3h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkelkruste
2u. 20min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min