Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bürli mit Roggen
12 godz.
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Seelen mit Oliven
8ωρ. 45 λεπτ.
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 godz. 45 min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Allgäuer Seelen
1sa 20 dk
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Schweizer Bauernbrot
7ωρ.
Dinkelkruste
2ωρ. 20 λεπτ.
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min