Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Sesam-Baguette
1 godz. 30 min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Tiroler Schinkenbrot
16h 15min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min
Bergisches Urbrot
17h
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 godz. 45 min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15 min
Allgäuer Seelen
1h 20min
Schweizer Bauernbrot
7h
Baguette Rustica
4sa 20 dk