Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kompott
- 500 g Äpfel, in Stücken (2 cm)
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Teig und Fertigstellung
- 250 g Milch
- 75 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 125 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 60 g Mandelstifte
- 40 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandteig
2hod.
Johannisbeerkranz
6h
Erdbeer-Flockentörtchen
3 Std. 30 Min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Flockentorte
2 Std. 25 Min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1hod.
Berliner Ballen
2 Std. 30 Min
Apfel-Wein-Tarte
3h
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10h 45 min
Windbeutel
2ωρ. 15 λεπτ.
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Frankfurter Kranz
6h