Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb shanks
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 1 tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 garlic cloves
- 2 eschalots (approx. 50 g)
- 130 g dry white wine
- 700 g tomato passata
- 400 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 6 lamb shanks
- 100 g plain flour
- 200 g carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g pitted green Sicilian olives
- 220 g dried risoni pasta
Feta topping
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2948.4 kJ / 702 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 51.7 g
- Yağ
- 34.3 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 1593.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Guinness beef pies
2h 15min
Spiced lamb pie
40min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chilli beef with lemon feta
30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30 min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min