Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Karbonhidrat
- 77.6 g
- Yağ
- 7.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1796.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Sweet and sour pork
40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
San bei ji (three cup chicken)
35min