Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soft dark brown sugar
- 1 tbsp olive oil
- 1000 g pork rashers, cut into halves
- 100 g soy sauce
- 1080 g water
- 500 g spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
- 300 g basmati rice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2704.3 kJ / 643.8 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Karbonhidrat
- 77.6 g
- Yağ
- 7.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1796.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Sweet and sour pork
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5h 50min