Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
veya ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargelragout
50 min
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Radisalat
10 min
Eingemachte Kohlrabischalen
168 Std.
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30 min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Endiviensalat-Suppe
35 min