Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
veya ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Radisalat
10 min.
Romanesco-Salat
1ωρ. 40 λεπτ.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10 min
Spargel mit Bozner Sauce
1hod. 25min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 λεπτ.
Fenchelsalat
3h 35min
Radieschensalat
10 min.
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10 min
Blumenkohlsalat
40 λεπτ.
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min