Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
veya ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Romanesco-Salat
1 Std. 40 Min
Radisalat
10 Min
Grüne Salatsuppe
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 Std. 5 Min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 Min
Fenchelsalat
3h 35min
Endiviensalat-Suppe
35min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Blumenkohlsalat
40min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min