Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 663 kJ / 159 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Rillettes de lapin
12 Std.
Rillettes de canard
2sa 30 dk
Rillettes de porc et de canard
7h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Pâté de campagne
48 godz.
Pâté de lapin
2sa 35 dk
Terrine de poulet à l'estragon
24h