Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 663 kJ / 159 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de campagne
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté périgourdin
48 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine bressane
24h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min