Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Pâté en croûte
7sa 45 dk
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24sa 20 dk
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de canard
24sa
Sauce à l'oseille
25min
Rillettes de canard
2小时 30 分钟
Rillettes de porc et de canard
7h
Pâté périgourdin
48 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24sa
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine bressane
24sa