![Pâté de lapin Pâté de lapin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C1FDEB56-3FF9-4E76-B2E5-ACC9420075FD/Derivates/B4B30EFF-50C1-4AE9-BF4C-93B0443F3722.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Pâté de campagne
48 godz.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Pâté périgourdin
48 godz.
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.