Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Pâté de campagne
48h
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté périgourdin
48h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Terrine bressane
24h
Rillettes de lapin
12h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Rognons de veau sauce madère
20min