Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de sucre roux
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de framboises, fraîches ou surgelées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 892.1 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture légère cerise-fraise
40 Min
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture fruits rouges-prosecco
35 Min
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de figues
1h 30 min