Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 62.8 g
- Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 13.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Potato and green pea curry
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Rendang curry
30min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Raw zucchini bolognaise
15min
Vegetable pilaf
1h
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Chilli con tempeh
20 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min