Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto lotte et lard
50 min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1hod. 40min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux morilles
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min