![Velouté de pleurote au jambon cru Velouté de pleurote au jambon cru](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3AA567DD-DAEA-46B3-AA57-206F54643698/Derivates/2745b488-da07-45e0-b46e-5d49fd9e29a5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème de champignons
20 min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de topinambour
45min