Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de champignons
20min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Soupe asperge citron
55 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Vichyssoise au haddock
45 Min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min