
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)55 g
-
domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)65 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
198.1 kcal /
828.6 kJ
Protein
6.1 g
Yağ
15.9 g
Karbonhidrat
9.5 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Sodyum
688.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Tarif
Türkiye
Türkiye

Ramazan Sofraları
29 Tarif
Türkiye
Türkiye