Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
veya 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Sütlü Türk Kahvesi
5 Min
Peynirli Omlet
15 min
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Sıcak Elma Çayı
30 min
Sotelenmiş Mantar
20 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min