Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)55 g
-
200 g konserve doğranmış domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
40 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)65 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
688.8 mg
Protein
6.1 g
Kalori
828.6 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Tarif
Türkiye
Türkiye
Ramazan Sofraları
29 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çoklu Pişirme: Haşlanmış Sebze, Domates Soslu ve Mantarlı Spagetti, Tavuk ve Köz Biber Soslu Yasemin Pilavı
1sa
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2sa 10 dk
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1sa 30 dk
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
55 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Elma Suyu
10 dk
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk