Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
veya 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30 min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35min
Avokadolu Enginar
3 godz. 45 min
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min
Caprese Wrap
10 min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Hardallı Patates Salatası
1h
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30 min