Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 75 g mısır unu
- 1 diş sarımsak
- 150 g patates, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 90 g soğan, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 1000 g su
- 200 g et suyu (sıvı), et veya tavuk
- 1 tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 2 yk zeytinyağı
- 1 tk kuru nane
- ½ tk toz kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1052.3 kJ / 251.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 598.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Ezogelin Çorbası
1 Std. 5 Min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 min
Tarhana Çorbası
25 min
Şehriyeli Domates Çorbası
45 min
Sütlü Domates Çorbası
55 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Sömelek Köfte
1 Std.
Etsiz Çiğ Köfte
50 min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 min