Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 75 g mısır unu
- 1 diş sarımsak
- 150 g patates, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 90 g soğan, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 1000 g su
- 200 g et suyu (sıvı), et veya tavuk
- 1 tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 2 yk zeytinyağı
- 1 tk kuru nane
- ½ tk toz kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1052.3 kJ / 251.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 598.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Süt Helvası
2 godz. 25 min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
İncir Uyutması
3h 30min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Sömelek Köfte
1h
Etsiz Çiğ Köfte
50min
Tavuklu Keşkek
1h 20min
Şehriyeli Domates Çorbası
45min
Sütlü Domates Çorbası
55min
Tarhana Çorbası
25min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Ezogelin Çorbası
1 godz. 5 min