Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tk tuz
- ½ tk şeker
- 250 g süzme yoğurt, yoğun kıvamlı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 771.3 kJ / 183.9 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Cevizli Kereviz Salatası
10 min
Haydari
10 min
Rendelenmiş havuç
10 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Ezogelin Çorbası
1 godz. 5 min
İnce rendelenmiş lahana
15min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Elmalı Tart
1h
Mozaik Pasta
2 Std. 15 Min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1h 15 min.
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min