Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tk tuz
- ½ tk şeker
- 250 g süzme yoğurt, yoğun kıvamlı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 771.3 kJ / 183.9 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1h 15min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Haydari
10 Min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Pancar Carpaccio
20min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 Min
Etsiz Çiğ Köfte
50min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Fırın Mücver
50min
Muhammara
10 Min