Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tk tuz
- ½ tk şeker
- 250 g süzme yoğurt, yoğun kıvamlı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 771.3 kJ / 183.9 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Rendelenmiş havuç
10min
Mercimek Köftesi
2h
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 Std. 40 Min
Çağla Ezmesi
10min
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10min
Babagannuş
1h
Cevizli Kereviz Salatası
10min
Haydari
10min
Kısır
30 min