Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
veya 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 703.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35min
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
10min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25min
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30min
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Kapya Biberli Domates Çorbası
30min
Hint Usulü Çay
10min
Havuç Çorbası
35min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Peynirli Sebze Çorbası
35min