Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
veya 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 703.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Şehriyeli Domates Çorbası
45 Min
Havuç Çorbası
35min
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Körili Coleslaw
10min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 Std. 15 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 Min
Havuç ve Portakallı Kek
1 godz. 40 min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 Min
Çikolata ve Portakallı Kek
1h 20min