Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, ekstra 2 tk sızma zeytinyağı
- 100 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 400 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
-
200
g domates
veya 200 g kiraz domates - 10 g taze fesleğen, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen yağrağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 703.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak
20min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Havuçlu Pancar Salatası
10p
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 Min
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Kısır
30min