Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Tuna Niçoise Toasts
3h
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Aubergine Bhurta
30 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h