Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2622 kJ / 626 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammragout
1u.
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 Std. 20 Min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1u. 15min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15 min
Jambalaya
30min
Shrimp Creole
40min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1u.
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Orientalischer Lammeintopf
1 godz. 10 min