Cihazlar ve Aksesuarlar
Provenzialisches Lammragout
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 Portionen
Malzemeler
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Schalotten150 g
-
Knoblauchzehen2
-
durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln (1 cm)70 g
-
Olivenöl30 g
-
Lammkeule ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)600 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Tomatenmark30 g
-
Rotwein, trocken150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Kräuter der Provence, getrocknet1 TL
-
Zucchini in Würfeln (1 cm)180 g
-
Auberginen in Würfeln (1 cm)180 g
-
Oliven, schwarz, entsteint50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Protein
32 g
Kalori
2622 kJ /
626 kcal
Yağ
47 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35min
Lammragout
1h
Coq au vin
2h
Meeresfrüchte Korma
40min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Kalbsleber venezianisch
40min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Kaninchen alla Liguria
10h
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h