Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2622 kJ / 626 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2sa 15 dk
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Andalusische Fischsuppe
50min
Coq au vin
2 Std.
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Ossobuco
1 godz. 20 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Lammragout
1 Std.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1sa 15 dk
Kalbsleber venezianisch
40min