Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Edelfischragout
35 Min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Bouillabaisse
1 Std.