Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree, nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1 godz.
Muscheln in Weißweinsud
35min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Garnelen-Eintopf
45 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Muscheln mit Sahnesauce
30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Andalusische Fischsuppe
50 min