Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2184 kJ / 526 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 38.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Courgette and Cocoa Cake
24u.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Carrot and Peanut Bake
55min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Vegetable Tart
1h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.