Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2184 kJ / 526 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 38.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min