Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g fennel bulbs, cut in pieces
-
150
g fresh green peas, shelled
veya 150 g frozen green peas, shelled - 150 g red radishes, quartered
Pesto
- 10 g fresh basil
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 50 g pine nuts
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
Risotto
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 250 g risotto rice
- 800 g vegetable stock
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Pasta alla Norma
50min
Mushroom Stroganoff
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Root Vegetable Gratin
1h
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min