Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g fennel bulbs, cut in pieces
-
150
g fresh green peas, shelled
veya 150 g frozen green peas, shelled - 150 g red radishes, quartered
Pesto
- 10 g fresh basil
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 50 g pine nuts
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
Risotto
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 250 g risotto rice
- 800 g vegetable stock
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry and Coconut Risotto
35min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Root Vegetable Gratin
1h
Carrot and Peanut Bake
55 min.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Asparagus Risotto
45min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Courgette and Feta Risotto
30min