Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (isteğe bağlı)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 39.2 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stir-fried Vegetables
10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3小时 15 分钟
Braised pork belly
55 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork and Mushroom Broth
1h 25 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Lemon Chicken
20min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Pineapple Chicken
1h