Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (isteğe bağlı)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 39.2 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Rice Wine Chicken
30 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h