Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cooking oil
- 60 g onions, cut in slices
- 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
- 1 fresh green chilli, cut in slices
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g garlic cloves
- 2 cm fresh ginger
- 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
- 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
- 3 - 4 drops sesame oil
- 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1499.3 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Taiwanese three cup chicken
20p
Braised pork belly
55 min.
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min.
Rice Wine Chicken
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min