Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g vegetable oil
- ½ tsp salt (isteğe bağlı)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
veya 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min