Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
- 10 g sesame oil, toasted
- 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g rock sugar
- 30 g light soy sauce
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1382 kJ / 330 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Rice Wine Chicken
30 min