![Taiwanese three cup chicken Taiwanese three cup chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57A1C785-F350-4ECD-8D82-0D048D76740D/Derivates/487CAD85-9DF5-4D11-A5BD-4838AAADFEF7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
- 10 g sesame oil, toasted
- 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g rock sugar
- 30 g light soy sauce
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1382 kJ / 330 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger sesame oil chicken
25min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Braised pork belly
55 min
Lemon Chicken
25min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Mapo tofu
15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Rice Wine Chicken
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min