Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice and Eggs
- 1200 g water
- 300 g rice
- 4 medium eggs
Pork Sauce
- 120 g onions, quartered
- 20 g sesame oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 40 g soy sauce
- 40 g mirin
- 40 g sake
- 1 tsp dried bonito flakes (see tip)
- 2 tsp sugar
- 100 g fresh green peas, cooked, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 632 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min