Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice and Eggs
- 1200 g water
- 300 g rice
- 4 medium eggs
Pork Sauce
- 120 g onions, quartered
- 20 g sesame oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 40 g soy sauce
- 40 g mirin
- 40 g sake
- 1 tsp dried bonito flakes (see tip)
- 2 tsp sugar
- 100 g fresh green peas, cooked, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 632 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Soy Sauce Chicken
45min
Braised pork belly
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.