Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 772.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Carrot, feta and mint salad
40 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min