Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 772.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1u.
Superfood salmon salad
1u. 5min
Raw cauliflower tabouli
30min
Mediterranean pasta salad
50 min
Eggplant cannelloni
1u. 35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Carrot, feta and mint salad
40min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Citrus seafood salad
1u.
Warm Mediterranean couscous salad
30min