Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 26.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Filo spinach slice
55 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Three-bean shepherd's pie
26h