Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot risotto
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
140.4 mg
Protein
9.8 g
Kalori
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Yağ
3.3 g
Lif
5.5 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Karbonhidrat
68.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Meals in a Flash
91 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Lentil moussaka
3sa 30 dk
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 dk
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 dk
Roasted carrot dip
1sa
Coriander pesto pizza
1sa 30 dk
Risotto verde
45 dk
Carrot gnocchi with zucchini cream
1sa 15 dk
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Asparagus risotto
40 dk
Risotto with lemon, thyme and feta
30 dk