Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 140.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Summer dahl
35 min
Pumpkin fritters
35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Milanese risotto
25 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Asparagus risotto
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
White fish and lemon risotto
30 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min