Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 140.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Milanese risotto
25min
Mushroom risotto
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Asparagus risotto
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pea and garden mint fritters
25min
Butternut mac and cheese
45 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min