Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 50 g Wasser (lauwarm)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Kochstück
- 150 g Wasser
- 50 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Hauptteig
- 260 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 10 g Honig
- 400 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
- 3 - 4 TL Flohsamenschalen (5 g, siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 1 EL grobes Salz (isteğe bağlı)
- 1 EL Kümmel, ganz (isteğe bağlı)
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Erdäpfelpolster
14h 40min
Müsliweckerl
15 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18h
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15小时 40 分钟