Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 340 g Wasser
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 260 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- 2 ½ TL rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
- 25 g Schmalz (oder Grammel- bzw. Griebenschmalz)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 387 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 40.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggensauerteig
96h 20 min
Buttermilchbrot
18 godz.