Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 340 g Wasser
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 260 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- 2 ½ TL rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
- 25 g Schmalz (oder Grammel- bzw. Griebenschmalz)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 387 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 40.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16h 15min
Zwirbel-Graubrot
16小时
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Oberländer
14h 30min
Wachauer Laberl
15h 20min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18h
Roggensauerteig
96h 20min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min