Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 340 g Wasser
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 260 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- 2 ½ TL rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
- 25 g Schmalz (oder Grammel- bzw. Griebenschmalz)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 387 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 40.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 godz. 40 min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Gewürzbrot
16u. 30min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min