Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser (23-25°C)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Mehl rösten
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt
- 50 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 178 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinschgerl
14 Std.
Dinkel-Wolke
16hod. 30min
Ciabatta
17 Std.
Baguettes Rustica
15hod.
Oberländer
14 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16h
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Schweizer Bauernbrot
7 godz.