Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser (23-25°C)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Mehl rösten
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt
- 50 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 178 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguettes Rustica
15 Std.
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Ciabatta
17h
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Fougasse
14 godz. 30 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Dinkel-Wolke
16óra 30p
Buttermilchbrot
18 Std.
Kommissbrot
15h 30min
Schweizer Bauernbrot
7hod.