Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2653 kJ / 400 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkelsemmerl
14h 30min
Baguettes
15 Std.
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Wurzelbrote, gefüllt
23小时
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Schweizer Rustico
25h 20 min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min