Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, stems and leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Kale slaw
- 150 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g red onion
- 150 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g zucchini, cut into pieces
- 4 leaves kale, stalks removed and shredded
Turkey rissoles
- 40 g red onion
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 1 eschalot
- 500 g turkey mince
- 1 tbsp red curry paste
- 1 egg
- extra virgin olive oil, to fry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1450.7 kJ / 345.4 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 7.9 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 571.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Seeded sausage rolls
50min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Turkey taco salad bowl
15min
Zucchini lasagne
1h 30min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min