Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 140 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 275 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 10 g frische Hefe
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 30 g brauner Zucker
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Sandwichtoast
18 Std.
Milchbrötchen
4 Std.