Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheiben
- Kalori
- 436 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bauernbrot
16h 15min
Toastbrot
16 godz.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Ciabatta
17h
Oberländer
14h 30min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15h 45min