Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheiben
- Kalori
- 436 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Toastbrot
16 Std.
Bauernbrot
16h 15min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Ciabatta
17h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Joghurtbrot
14h 50min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Oberländer
14 godz. 30 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15u. 40min