Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dinkel-Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 350 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 zum Bemehlen
-
15
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 15 g Honig - 3 TL Flohsamenschalen (5 g, siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Roggenmehl zum Bearbeiten
- Sesam zum Bestreuen
- Mohn zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Buttermilchbrot
18 godz.
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Schweizer Rustico
25óra 20p
Oberländer
14h 30min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Müsliweckerl
15h 30min
Erdäpfelpolster
14h 40 min
Wachauer Laberl
15h 20 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Knusperspitze
5 Std. 30 Min