Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dinkel-Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 350 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 zum Bemehlen
-
15
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 15 g Honig - 3 TL Flohsamenschalen (5 g, siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Roggenmehl zum Bearbeiten
- Sesam zum Bestreuen
- Mohn zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Möhren-Körner-Brote
15h
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20sa 10 dk
Dinkel-Wolke
16u. 30min
Knusperspitze
5 godz. 30 min
Dinkelweckerl
23h 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 Std.
Müsliweckerl
15h 30min
Buttermilchbrot
18 godz.
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min