Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g Thai red curry paste
- 10 g palm sugar
- 2 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp tamarind paste
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1400 g water
- 300 g coconut cream
- 500 g sweet potatoes, sliced into discs (1-2 cm)
- 300 g mangetout, sliced lengthways
- 200 g mushrooms, sliced
- 100 g tenderstem broccoli
- 75 g fresh green beans, trimmed
- 30 g butternut squash, diced (1 cm)
- 2 makrut lime leaves
- 2 fresh red chillies, finely sliced
- 2 limes, juice only
- 10 sprigs fresh coriander leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 10 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 dk
Sweet Potato Curry
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 dk
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 Std. 45 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2sa 20 dk
Indian Vegetable Curry
50 dk
Potato Curry
12h 50min
Indian vegetable curry
50 dk
Vegetable Stroganoff
30min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min